Условия на сайта

Общи условия

Общи условия за ползване на Онлайн зоомаркет ” Матилда-3”
При използването на нашият уеб сайт,  Вие се съгласявате с нашите условия за ползване. Моля, запознайте се като ги прочетете внимателно. „МАТИЛДА – АЛ“ ООД, като създател и собственик на този интернет сайт ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт (наричан по-долу „Сайт“) само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. „МАТИЛДА – АЛ“ ООД, гр. Бургас, жк Лазур 122, МОЛ: Албена Иванова, ЕИК: 202694116, ДДС: BG 202694116
Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да направите Вашата поръчка!

Всяко физическо или юридическо лице, което възнамерява да извърши покупка чрез Онлайн зоомаркет ” Матилда-3”, трябва да се запознае и съгласи с тези общи условия за да може да осъществи своята поръчка.
Цените в Онлайн зоомаркет ” Матилда-3”, могат да бъдат различни от цените в наземните зоомаркети ” Матилда-3”,
 
Регистрация на профил:
Чрез регистрация клиентът придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в Онлайн зоомаркет ” Матилда-3”.
Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за ползване на горепосочения .
Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, предлагани от Онлайн зоомаркет ” Матилда-3”, както и да отказва изпълнението им по надлежният ред.
Допуска се изпълнение на поръчки и без регистрация.
 
Цени, характеристики и наличности на стоките:
Посочените цени в онлайн магазина са крайни с включен ДДС.
Основните характеристики и цени на стоките са указани за всеки продукт. Стойността на доставката не е включена в цената на продукта, тя може да бъде видяна в секция „Срокове и цени за доставка”.
Онлайн зоомаркет ” Матилда-3”, не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката. В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас, освен ако не сте посочили, че желаете поръчката Ви да бъде изпълнена дори и да липсва даден артикул.
 
Промяна на цени на стоки:
Онлайн зоомаркет ” Матилда-3” има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката.
 
Защита на лични данни:
С нашата политика за защита на личните данни можете да се запознаете тук
 
Поръчка:
В поръчката клиентът посочва артикулите, които желае да закупи, адреса за доставка, начин на плащане и телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка получава автоматично служебен номер, като клиента получава потвърждение на посочения от него имейл.
Онлайн зоомаркет ” Матилда-3”  си запазва правото да не изпълни поръчка или да изиска предварителното и заплащане, ако клиента фигурира в нашата база данни като некоректен потребител, който не приел, не е взел или не е отказал по установения ред свои предишни поръчки. Отказа от поръчка задължително трябва да стане чрез формуляра за отказ, който се намира тук . 
Клиентът може да промени поръчка преди нейното потвърждение, след това промени по поръчката не могат да бъдат правени. 
 
Срокове и цени за доставка:
Доставките се извършват чрез куриерска фирма в цяла България до посочен адрес от клиента.
Поръчките се изпълняват в рамките на 1 до 5 работни дни.
При забавяне на доставката повече от 5 работни дни, считано от деня след направената поръчка, може да ни информирате като попълните „формуляр за рекламации и жалби“ като натиснете тук ,
Цената на доставката е еднаква за цялата страна:

  • за поръчка до 100 лв. – 6.50 лв.
  • за поръчка над 50 лв. за град Бургас и над 100 лв. за всички останали населени места – безплатна доставка.

Доставките се извършват с куриерска фирма  
Плащане :
Плащането може да бъде извършено:
– с наложен платеж на куриера при доставка на стоката
– с банков превод
– чрез системата Epay.bg
– чрез системата PayPal
– чрез кредитна или дебитна карта 
 
Допълнителни търговски отстъпки:
Всички наши регистрирани клиенти могат да използват нашата система за допълнителни отстъпки за редовни клиенти.
Кода за индивидуална търговска отстъпка, не важи за стоки, които в момента на правене на поръчката са обявени в промоция!
Ако клиент анулира своята поръчка, която вече е обработена, кода може да не бъде възстановен в същия размер.
 
Проверка на пратката при доставка:
При получаване стоката от куриер, клиента трябва в негово присъствие да прегледа своята поръчка. Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от зоомаркети ” Матилда-3”. Клиента трябва провери дали получава точно това, което си поръчал, да разгледа продукта за следи от удар, драскотини и други видими външни повреди. Ако забележи, че продуктът не е в изрядно състояние, може да откаже поръчката. Ако поръчката е приета, това означава, че тя е доставена без забележки.
 
Връщане на стоки и пари:
Може да се откажете от покупка на дадена стока в срок от четиринадесет дни, считано от датата на нейното получаване. В случай на отказ, молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и безопасност. Стоката трябва да бъде върната в нейното първоначално състояние, в опаковката, в която нормално тя се предлага в търговската мрежа, и със съпровождащата я документация. В противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката.
Правото за отказ не важи за:
 запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето;
– стоки, които подлежат на бързо разваляне, имат специален режим на съхранение. В този смисъл потребителите не могат да се откажат и да върнат хранителни продукти.

При връщане на стока, с причина различна от гореупоменатите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

За да върнете даден артикул или поръчка, трябва задължително да  попълните  и изпратите формата за връщане която може да видите тук
Поръчка изпратена на адрес, може  да бъде върната единствено до нашият адрес.
Парите се възстановяват по банков път в срок от четиринадесет дни.
 
Спорове и жалби:
Възникнали спорове от или във връзка със сключването и изпълнението на договорите за покупко-продажба от разстояние чрез електронния магазин на Онлайн зоомаркет ” Матилда-3”, страните ще положат усилия за разрешаването им в дух на разбирателство и взаимни компромиси. В случай че не се стигне до споразумение от двете страни, спорът между тях ще бъде разрешаван от компетентния съд по регистрация на Дружеството, съобразно българското законодателство.; Също така Потребителят има право да се обърне за разрешаването на всякакви спорове и към Европейската онлайн платформата за разрешаване на спорове (платформата ОРС) https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=BG , или пред Общата Помирителна комисия към Комисията за защита на потребителите.

Close Menu
×

Cart

Поръчайте за още 100.00 лв. и ще получите безплатна доставка