Език на сайта

 (0)
 

Безплатна доставка

За поръчка, на стойност над 48.00 лв. До 48 лв – цена на доставка 4.80 лв.

 

5 % ОТСТЪПКА

за вземане от зоо-магазин "МАТИЛДА-3" в гр.Бургас, жк.. Лазур 126

 

ДОСТАВКА ЗА БУРГАС

над 30.00 лв – БЕЗПЛАТНО! До 30 лв – цена на доставка 2.90 лв.

Условия на сайта

Общи условия

Общи условия за ползване на Онлайн зоомаркет ” Матилда-3”
При използването на нашият уеб сайт,  Вие се съгласявате с нашите условия за ползване. Моля, запознайте се като ги прочетете внимателно. "МАТИЛДА - АЛ" ООД, като създател и собственик на този интернет сайт ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт (наричан по-долу "Сайт") само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. "МАТИЛДА - АЛ" ООД, гр. Бургас, жк Лазур 122, МОЛ: Албена Иванова, ЕИК: 202694116, ДДС: BG 202694116
Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да направите Вашата поръчка!

Всяко физическо или юридическо лице, което възнамерява да извърши покупка чрез Онлайн зоомаркет ” Матилда-3”, трябва да се запознае и съгласи с тези общи условия за да може да осъществи своята поръчка.
Цените в Онлайн зоомаркет ” Матилда-3”, могат да бъдат различни от цените в наземните зоомаркети ” Матилда-3”,
 
Регистрация на профил:
Чрез регистрация клиентът придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в Онлайн зоомаркет ” Матилда-3”.
Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за ползване на горепосочения .
Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, предлагани от Онлайн зоомаркет ” Матилда-3”, както и да отказва изпълнението им по надлежният ред.
Допуска се изпълнение на поръчки и без регистрация.
 
Цени, характеристики и наличности на стоките:
Посочените цени в онлайн магазина са крайни с включен ДДС.
Основните характеристики и цени на стоките са указани за всеки продукт. Стойността на доставката не е включена в цената на продукта, тя може да бъде видяна в секция „Срокове и цени за доставка”.
Онлайн зоомаркет ” Матилда-3”, не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката. В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас, освен ако не сте посочили, че желаете поръчката Ви да бъде изпълнена дори и да липсва даден артикул.
 
Промяна на цени на стоки:
Онлайн зоомаркет ” Матилда-3” има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката.
 
Защита на лични данни:
С нашата политика за защита на личните данни можете да се запознаете тук
 
Поръчка:
В поръчката клиентът посочва артикулите, които желае да закупи, адреса за доставка, начин на плащане и телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка получава автоматично служебен номер, като клиента получава потвърждение на посочения от него имейл.
Онлайн зоомаркет ” Матилда-3”  си запазва правото да не изпълни поръчка или да изиска предварителното и заплащане, ако клиента фигурира в нашата база данни като некоректен потребител, който не приел, не е взел или не е отказал по установения ред свои предишни поръчки. Отказа от поръчка задължително трябва да стане чрез формуляра за отказ, който се намира тук . 
Клиентът може да промени поръчка преди нейното потвърждение, след това промени по поръчката не могат да бъдат правени. 
 
Срокове и цени за доставка:
Доставките се извършват чрез куриерска фирма в цяла България до посочен адрес от клиента.
Поръчките се изпълняват в рамките на 1 до 5 работни дни.
При забавяне на доставката повече от 5 работни дни, считано от деня след направената поръчка, може да ни информирате като попълните "формуляр за рекламации и жалби" като натиснете тук ,
Цената на доставката е еднаква за цялата страна:
- за поръчка от 0  до 50 лв.- 4.80 лв.
- за поръчка над 50 лв. - безплатна доставка.
Доставките се извършват с куриерска фирма  
Плащане :
Плащането може да бъде извършено:
- с наложен платеж на куриера при доставка на стоката
- с банков превод
- чрез системата Epay.bg
- чрез системата PayPal
- чрез кредитна или дебитна карта 
 
Допълнителни търговски отстъпки:
Всички наши регистрирани клиенти могат да използват нашата система за допълнителни отстъпки за редовни клиенти.
Кода за индивидуална търговска отстъпка, не важи за стоки, които в момента на правене на поръчката са обявени в промоция!
Ако клиент анулира своята поръчка, която вече е обработена, кода може да не бъде възстановен в същия размер.
 
Проверка на пратката при доставка:
При получаване стоката от куриер, клиента трябва в негово присъствие да прегледа своята поръчка. Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от зоомаркети ” Матилда-3”. Клиента трябва провери дали получава точно това, което си поръчал, да разгледа продукта за следи от удар, драскотини и други видими външни повреди. Ако забележи, че продуктът не е в изрядно състояние, може да откаже поръчката. Ако поръчката е приета, това означава, че тя е доставена без забележки.
 
Връщане на стоки и пари:
Може да се откажете от покупка на дадена стока в срок от четиринадесет дни, считано от датата на нейното получаване. В случай на отказ, молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и безопасност. Стоката трябва да бъде върната в нейното първоначално състояние, в опаковката, в която нормално тя се предлага в търговската мрежа, и със съпровождащата я документация. В противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката.
Правото за отказ не важи за:
- запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето;
- стоки, които подлежат на бързо разваляне, имат специален режим на съхранение. В този смисъл потребителите не могат да се откажат и да върнат хранителни продукти.

При връщане на стока, с причина различна от гореупоменатите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

За да върнете даден артикул или поръчка, трябва задължително да  попълните  и изпратите формата за връщане която може да видите тук
Поръчка изпратена на адрес, може  да бъде върната единствено до нашият адрес.
Парите се възстановяват по банков път в срок от четиринадесет дни.
 
Спорове и жалби:
Възникнали спорове от или във връзка със сключването и изпълнението на договорите за покупко-продажба от разстояние чрез електронния магазин на Онлайн зоомаркет ” Матилда-3”, страните ще положат усилия за разрешаването им в дух на разбирателство и взаимни компромиси. В случай че не се стигне до споразумение от двете страни, спорът между тях ще бъде разрешаван от компетентния съд по регистрация на Дружеството, съобразно българското законодателство.; Също така Потребителят има право да се обърне за разрешаването на всякакви спорове и към Европейската онлайн платформата за разрешаване на спорове (платформата ОРС) https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=BG , или пред Общата Помирителна комисия към Комисията за защита на потребителите.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лева

 

ПОДАРЪЧНИ ВАУЧЕРИ

Подарете като подарък

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА БУРГАС

за поръчки над 30 лв.

 

ВРЪЗКА ПО ТЕЛЕФОНА

за оптимални решения